Slide Geçici dövmeler ile
unutulmaz bir etkinlik!
KİRALAMA TEKLİFİ AL Çalışma saatlerinde 1 saat içinde dönüyoruz!

Etkinliklerinizi daha eğlenceli hale getirmeniz için Prinker cihazlarımızı kiralıyoruz. Katılımcılara anında geçici dövmeler yapabilir ve unutulmaz bir deneyim sunabilirsiniz!

Prinker Nedir?

Prinker cihazlarımızla, etkinliklerde katılımcılara anında ve geçici dövmeler yaparak unutulmaz ve eğlenceli bir deneyim sunuyoruz.

Merak Ettikleriniz:

  1. Prinkr nasıl çalışır?
    Prinker, etkinliklerinizde unutulmaz bir deneyim sunmak için geçici dövmeler yapma imkanı sağlar. Cihaz, özel mürekkebiyle seçtiğiniz tasarımı cildinize kolayca uygular. Prinker uygulamasıyla dilediğiniz tasarımı seçin, cildinize cihazı gezdirin ve birkaç saniye içinde dövmeniz hazır! Prinker ile etkinliklerinize eğlence katmak için bizi tercih edin.
  2. İstenilen tasarım kullanılabilir mi?
    Evet, Prinker cihazımızla istediğiniz tasarımı kullanabilirsiniz. Prinker uygulaması sayesinde, mevcut tasarımlar arasından seçim yapabilir veya kendi tasarımlarınızı yükleyerek kişiselleştirilmiş dövmeler oluşturabilirsiniz. Bu esneklik, etkinliklerinize özel ve benzersiz bir dokunuş katmanızı sağlar.
  3. Dövme ne kadar kalıyor?
    Prinker cihazı ile yapılan geçici dövmeler, ciltte birkaç gün kalır. Dövmenin kalıcılığı genellikle 1 ila 3 gün arasında değişir, ancak bu süre, cilt tipi ve dövmenin uygulandığı bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Dövmeler, su ve sabunla kolayca çıkarılabilir, bu da etkinlikler için ideal bir çözüm sunar.
  4. Prinker ile kaç dövme yapılabilir?
    Prinker cihazıyla bir etkinlikte, cihazın mürekkep kapasitesine ve etkinliğin süresine bağlı olarak yüzlerce dövme yapabilirsiniz. Tam kapasite getirdiğimiz her bir mürekkep kartuşu, yaklaşık 1000 dövme yapma kapasitesine sahiptir. Bu sayede, etkinlik boyunca katılımcılara bolca dövme yaparak eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz.
  5. Prinker kiralama ücreti ne kadar?
    Etkinliğinizin yeri ve zamanı çerçevesinde size en uygun fiyat teklifini verebilmek adına bu bilgilere ihtiyaç duyuyoruz. Saniyeler içinde teklif formumuzu doldurarak 1 saat içerisinde fiyat teklifinizi alabilirsiniz. 🙂

Hemen Teklif Alın

Mesai saatleri boyunca 1 saat içinde dönüş yapıyoruz!

Daha hızlı iletişime geçmemizi isterseniz doldurabilirisiniz.
Bu iletişim formunu kullanarak bu linkte yer alan Aydınlatma Metni'ni okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    × WhatsApp